Studio MILAs behandlinger

Ekspert på voksing.

Studio MILA har mange års erfaring innenfor voksing. Vårt store tilbud innen voksing er populært både hos kvinner og menn.

Vi tilbyr alle former for voksing og under trygge forhold. Utfører man voksing på ukyndig måte kan det medføre både infeksjoner, nupper og irritasjoner.

Gode tips før voksning

Hvor man er i syklusen også har noe å si når det gjelder hvor vondt det oppleves å vokse seg.

Vi anbefaler våre kunder å vokse seg like etter man er ferdig med menstruasjonen. Da er smerteterskelen ofte noe høyere enn ellers i syklusen din. Det gjør litt vondt første gang, men går fort over og gjør mindre vondt ved neste behandling.

Før man møter til voksetime er det noen ting man bør passe på.

– Hårene bør være ca. 1 cm i lengde, da er det absolutt lettest å fjerne med voks. I tillegg bør man huske på å møte opp nydusjet da man bør unngå å dusje i timene etter voksingen.

Ettersittende klær bør legges igjen hjemme. Møt opp til voksetimen i myke løse klær, som et skjørt eller kanskje joggebukse. Dette er fordi at det kan være ubehagelig å ha noe som gnisser like etterpå når man kanskje er litt øm og sår. Men også fordi at man minimerer risikoen for puss og infesjoner ved å ikke gni tøy og bekledning inntil det nyvoksede området.

Her finner du vår prisliste.

Studio MILA – Hudpleie i Oslo

Livet vi lever påvirker huden på ulike måter og også ulikt fra individ til individ. Men det er uungåelig at tiden vil sette sine spor. Men vi kan faktisk påvirke både hvor raskt denne prosessen skal få utvikle seg og i hvilket omfang.

Mange tenker på det som luksus og velger å ikke bruke penger på en hudpleier. Men fornuftig og profesjonell stell av kropp, ansikt og hud, noe man gjør både av kortsiktige og langsiktige hensyn.

Gode hudpleie rutiner bidrar til å opprettholde en frisk, ungdommelig og sunn glød i huden på daglig basis! Velværefølelsen er påtagelig etter en behandling hos Studio MILA.

Velværet kommer fordi man bryr seg om og pleier hud, ansikt og kropp. Man føler seg vakker og fin, det betyr utrolig mye for både selvtillit, selvfølelse. Ikke minst føler man seg mer attraktiv, noe som i stor grad påvirker sinnets tilstand positivt med de effekter dette gir.

Studio MILA – hudpleie i Oslo. Vi er sentralt plassert i ved Akershus festning, og tilbyr våre kunder et bredt utvalg hudpleie tjenester og produkter. Vi har gode referanser på alt vi gjør. Kom innom så vi kan vise deg hvorfor!

Her finner du vår prisliste.

Sørg for gode hudpleierutiner. Rens, fukt, beskytt! Bruk gode produkter.

Bli ny med våre makeup tilbud.

Det er de små detaljene som til slutt skaper den komplette helheten, som rammer inn ansiktet ditt.

Riktige toner og farger til ansiktet er helt avgjørende for et godt resultat. Men like viktig er selvfølgelig at makeupen blir lagt riktig på.

Her kommer vår lange erfaring deg til gode. Vi bruker kvalitetsprodukter kombinert med faglig ekspertise for å løfte frem ditt aller vakreste.

Her finner du vår prisliste.

Massasje

Studio MILA tilbyr klassisk massasje, ansiktsmassasje, rygg-, nakke-, fot-. hodebunns-, aroma- og cellulitt massasje.

Vi er autoriserte i faget, og gir deg en deilig behandling som avspenner, gir fornyet energi og vitaliserer.

Her finner du vår prisliste.

Kontakt Studio MILA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu.